Langgatboren

Wij beschikken over een modern CNC gestuurd machinepark. Dit stelt ons instaat snel, flexibel en nauwkeurig te werken en snel te schakelen. De CNC gestuurde langgatboormachine biedt ons mogelijkheden voor langgatboren, tappen, ruimen, verzinken en frezen. Hiermee kunnen wij na het langgatboren de geboorde gaten in vele vormen nabewerken om een geschikte aansluiting te maken voor bijvoorbeeld pneumatiek, hydrauliek, elektrische bedrading of anderszins.

Specificaties langgatboren

boordiameter Ø 1,5mm - Ø 32mm
boorbereik 1000mm enkelzijdig langgatboren
2000mm tweezijdig langgatboren
bereik (X,Y) 600mm, 400mm

Nabewerkingen langgatboren met verticaal bewerkingscentrum

Compleet te produceren fijnmechanische producten worden na het langgatboren bewerkt op het CNC gestuurd verticaal bewerkingscentrum. Met behulp van dit 3-assig verticaal bewerkingscentrum met diverse gereedschappen kunnen wij een groot scala aan producten produceren en in enkel stuks of in series aanleveren.

Specificaties verticaal bewerkingscentrum

bereik (X,Y,Z) 1120mm, 510mm, 510mm
spanbereik (X,Y,Z) 2820mm, 655mm, 640mm, tot 800kg

Toepassingen langgatboren

De toepassingen voor langgatboren zijn bijna eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan de machinebouw waar door middel van langgatboren kanalen worden gemaakt voor zaken als pneumatiek, hydrauliek, koeling, verwarming, meetapparatuur, elektrische bedrading of anderszins. Met name machinebouwers die leveren aan de verpakkingsindustrie, de kunststofverwerkendeindustrie, matrijzenfabrikanten en dergelijke maken veelvuldig gebruik van langgatboren.

Materialen langgatboren

Wij kunnen alle metalen langgatboren, zoals C45, aluminium, gereedschapstaal, RVS, brons, AMPCO, stavax en koper.

Voor meer informatie over langgatboren kunt u een bericht sturen of telefonisch contact met ons opnemen.
Onze contactgegevens zijn te vinden rechtsonder in de hoek en op de contact pagina