Over Ons2024-02-01T15:51:01+00:00

OVER ONS

Verberne Diepboortechniek BV is een klein familiebedrijf, gevestigd in Someren (regio Eindhoven). Wij zijn gespecialiseerd in langgatboren/diepgatboren/diepboren en frezen en zijn actief binnen de verspaningstechniek voor kleine series of enkelstuk. Het bedrijf is opgericht in 2007 en heeft zich oorspronkelijk gericht op specialisering in langgatboren, iets waar wij ons nog steeds actief in profileren. Door de jaren heen zijn we ons echter ook meer gaan toeleggen op het produceren van complete producten, om zo onze klanten nog beter te bedienen.

Wij zijn toeleverancier van de verpakkings- en de machinebouwindustrie en kunnen vele soorten materialen leveren en verwerken. Wij produceren fijnmechanische producten met hoge nauwkeurigheid, welke veelal voorzien zijn van lange gaten ten behoeve van koelings- of verwarmingselementen, pneumatiek, hydraulica, bedrading en meer. De producten kunnen worden aangeleverd van halffabricaat tot compleet geassembleerd in kleine series of enkelstuk.

Machines
Machines
De CNC gestuurde langgatboormachine biedt ons mogelijkheden om een geschikte aansluiting te maken voor bijvoorbeeld pneumatiek.
Bewerken
Bewerken
Wij beschikken over een modern CNC gestuurd machinepark. Dit stelt ons instaat snel, flexibel en nauwkeurig te werken en snel te schakelen.
Contact
Contact
Wilt u graag meer informatie, een vrijblijvende offerte ontvangen of een kennismakingsgesprek inplannen? U bent van harte welkom.