Vacature Allround Machine Operator

/Vacature Allround Machine Operator
Vacature Allround Machine Operator2023-09-20T18:25:23+00:00

Vacature Frezer 

Vacature allround machinemedewerker (ervaring niet vereist)

Zit jij vastgeroest op je huidige werkplek en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een voor jou wellicht nieuw werkveld? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde jonge collega die ons team wil versterken. Ervaring in onze branche is absoluut geen vereiste!

Wie zijn wij?

Verberne Diepboortechniek B.V. is een familiebedrijf gevestigd in een gloednieuw pand in Someren. Wij zijn  gespecialiseerd in diepboren én in het vervaardigen van speciale producten voor de verpakkingsindustrie. Wij werken uitsluitend in enkelstuks of kleine series. Kwaliteit en levertijd zijn onze belangrijkste kernwaarden en de hoge klanttevredenheid is voor ons van groot belang.

Om onze kernwaarden te waarborgen en onze groei in te vullen, zijn wij per direct op zoek naar een gemotiveerde en vooral proactieve werknemer die past binnen ons team bestaande uit vijf medewerkers.

De functie:

Je voornaamste taak is het bedienen van de diepboormachine. Hierbij hoort onder andere het maken van programma’s voor nieuwe producten, het instellen van de machine en het wisselen van producten en boren. Je bedient de machine geheel zelfstandig.

Overige taken binnen het bedrijf zijn het gebruik van de zaagmachine, het vervoeren van producten van/naar klanten en de overige dagelijkse taken.

Jouw profiel:

  • Je hebt minimaal MBO 3 denkniveau.
  • Je bent leergierig, nauwkeurig en gemotiveerd.
  • Je bent in het bezit van een autorijbewijs.
  • Een voorgeschiedenis in de metaalindustrie of techniek is welkom maar absoluut geen vereiste.

Wat bieden wij:

Een uitdagende en afwisselende functie voor iemand die zijn eerste stappen wil zetten in de metaalindustrie. Je komt terecht in een klein, jong team van een groeiende onderneming, waarbij zelfstandigheid centraal staat. Je hebt op korte termijn de mogelijkheid mee te groeien met het bedrijf en jezelf verder te ontwikkelen binnen de metaalindustrie en kennis te maken met diverse soorten machines waarbij je wordt begeleid door ervaren vakmannen. Hierbij is er natuurlijk ook voldoende mogelijkheid tot bijscholing op diverse vlakken. Wij bieden een contract voor een 38-urige werkweek met een meer dan marktconform salaris in het vooruitzicht. Je hebt 25 vakantiedagen en daar bovenop nog 13 ATV dagen. Daarnaast wordt je iedere dag voorzien van een uitgebreid verzorgde lunch.

Interesse?

Neem telefonisch contact op via 06-418 287 22 en we nodigen je uit om gewoon eens te komen kijken. We vinden het belangrijk dat je bij ons bedrijf past, dus we maken graag eerst kennis in een open gesprek.